קיושי סושי בר 

קיושי סושי בר

צור קשר

ראשי

קיושי סושי בר - חוויה קולינרית ברמה הגבוהה ביותר

אודות

למי שלא גילה עדיין את מתחם העסקים שבכניסה לקיבוץ גבעת ברנר, מומלץ בחום להגיע לשם לביקור, בכדי להכיר מקרוב את מסעדת 'קיושי', המציעה קונספט המבוסס, רובו ככולו, על אוכל יפני קלאסי וחדשני ברמה הגבוהה ביותר


האווירה במסעדה היא ייחודית ומשלבת בין מסעדה לבר עכשווי, שבאים אליו ליהנות מאוכל משובח ואווירה מדליקה ומשוחררת.

קיושי הוקמה על-ידי שי אטיאס, יזם קולינארי נמרץ ומי שעומד מאחורי ההקמה וההצלחה של סושי 'בר בזל', שנחשבה למוסד קולינרי מוכר ואהוב בקרב אוהבי האוכל היפני בתל-אביב. לצדו של שי עומד עדי מלמד, שמנצח על הניהול המוקפד והמקצועי של המטבח.

לצורך הקמת המסעדה ובניית התפריט, הצמד עסק רבות בפיתוח ושדרוג מנות, וזאת בכדי לתת מענה ברמה הכי גבוהה שיש, הן מבחינת חומרי-הגלם והן מבחינת הטריות והאיכות של המנות.

ומה בתפריט?

התפריט של קיושי הוא כשר ומתבסס על המיטב של המטבח היפני. הוא מחולק למספר קטגוריות, כשהמנות העיקריות מורכבות ממבחר של מנות מסורתיות, המגיעות עם שילובים ונגיעות אישיות: מוקפצים, סלטים, מרקים.

הסושי ב-'קיושי' הוא הכוכב, וזוכה למקום של כבוד ולעמוד שלם בתפריט:
לצד קומבינציות סושי אותנטיות ומוכרות, קיושי מפגינים יצירתיות עם לא מעט שילובים מסקרנים ומגוון גדול וייחודי של מנות: רולים, קונוסים, ניגרי וסשימי, המגיעים במגוון צבעים, ובמבחר של דגים וטעמים טריים.

אם חשקה נפשכם בקומבינציות משפחתיות, או במגשי אירוח - ב'קיושי' ניתן למצוא מגוון רחב של אפשרויות, החל מקומבינציה צמחונית ועד לקומבינציות משפחתיות שונות, או מגש-אירוח למסיבות. חשוב לציין, כל המנות נעשות בשיטה הכי מקצועית ובאמצעות חומרי-הגלם הטריים והמשובחים ביותר.

כערך מוסף לקהל המסעדה בתפריט, ישנן מנות, המסומנות כמתאימות לטבעוניים, צמחוניים, ללא גלוטן ומידת החריפות של המנה.

בקיושי ניתן להזמין TA (להגיע ולקחת) או להזמין משלוח ברדיוס רחב. ניתן להתעדכן בעמוד הפייסבוק של Kiyoshi, בכל הפרטים.

 

 

 

תפריט

 

לצפייה בתפריט לחצו כאן 

 

לוח ארועים